MAIREEN STORY... ITS MAIRA: Friendship ? They make me happy !

Friday, 31 May 2013

Friendship ? They make me happy !

Assalammualaikum and hai :)


Lama juga kan tangan ni dah meng-update blog :) maklumlah nak PMR lah kann .  Hari nie nak update blog pasal buah hati pengarang jatung Mai :) SAHABAT Mai nie lah yang selalu ada masa Mai susah and senang . Tapi kekadang diaorang nie suka juga kenakan Mai :( . Tapi nak buat macam mana ? Tuhh baru SAHABAT nama nya :)  

Sweet memories with them ...


Comel Takk Kami ? Im going crazy when Im with them :)

 

Diaorang lah yang Mai selalu share stories and lepak ..
kalau takde diaorang mesti Mai menangis sorang2 sebab tak tau nak share dengan siapa . 
Sayang Korang Ketat Ketat gemuk gemuk sekalian except for me . 
Im not fat :)


Ha , lupa pulak . Mai ada juga sorang kawan lelaki nie . Nama dia Muhammad Umar . Kiteorang panggil dia gegirl lah , boroi lah dan macam macam lagi . Tapi Mai admit yang kalau dia ada dengan kiteorang mesti gelak sampai pecah perut . Thats why lah Mai suka kawan dengan dia :) 


See ? duduk pun dah macam perempuan . Thats why lah kiteorang panggil dia gegirl . 
Cuba tengok perut dia pulak . Tak kea buncit tuhh ?
Hahaha , sorry mokk :)

Thats all from me today :) 
Hope you guys enjoy reading my blog :)
Get to know them well . Im very sure that you will happy when you with them ...

sincerely : maisarah 




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by NAJWA RIHAN